Русская школа Умница снова проводит набор детей на новый учебный год


Заканчиваются летние каникулы и русская школа г. Бреда - Умница снова проводит набор детей в возрасте от 4х лет на новый учебный год. Основная задача нашей школы - научить детей русскому языку в объёме программы начальной российской общеобразовательной школы: владению устной и письменной речью, беглому чтению, основам русской культуры и истории.
Если вы мечтаете о том, чтобы ваш ребёнок имел возможность говорить по-русски в среде сверстников и дальше развивать свои языковые и творческие способности или же вы хотите на волонтёрской основе заниматься с детьми языком и/или творчеством, то коллектив нашей школы будет рад приветствовать вас субота в 12.30 ч. в наших рядах!
Просим отправить ваши заявки на почтовый адрес:
infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.raditia.nl
Укажите имя и возраст ребёнка!

С уважением,
Координатор Русской школы г. Бреда - Умница - infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.raditia.nl
 
De Russische school Umnitsa in Breda nodigt kinderen uit vanaf de leeftijd van vier jaar voor het nieuwe schooljaar .
Wij zien het als onze taak om de kinderen Russisch te leren in het kader van een lesprogramma dat gebaseerd is op het niveau dat in de eerste klassen van het Russisch basisonderwijs gegeven wordt. Dat wil zeggen: beheersing van het Russisch, zowel schriftelijk als mondeling, vluchtig lezen en basiskennis van de Russische literatuur en geschiedenis. Als u graag wilt dat ook uw kind de mogelijkheid heeft om Russisch te spreken met leeftijdsgenoten en zijn talenkennis en creativiteit verder te ontwikkelen, dan is iedereen op zaterdagmiddag meer dan welkom bij ons! Dit geldt zeker ook voor degenen die graag op vrijwilligersbasis willen helpen met het ondersteunen van de lessen aan de kinderen, ook in creatieve zin. Neemt u dan even contact met ons op?
Stuur uw reactie naar het volgende mail adres:
infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.raditia.nl
Geeft u alstublieft ook de naam en leeftijd van het kind door.

Met vriendelijke groet,
Coördinator Russische School Umnitsa Breda  - infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.raditia.nl